Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: бойовики відкривали вогонь 20 разів, Авдіївку обстріляли з 82-мм міномета

АТО: бойовики відкривали вогонь 20 разів, Авдіївку обстріляли з 82-мм міномета
За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: 13 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку, 6 – на Донецькому та 1 – Луганському. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися у Верхньоторецькому з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також з гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь у напрямку позицій сил АТО поблизу Авдіївки та Ясинуватої.

Крім того, Авдіївку обстріляли з 82-мм міномета. Поблизу Авдіївки також була зафіксована снайперська активність, а позиції українських військових біля Водяного, Павлополя, Талаківки та Мар’їнки обстріляні зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного, о дев’ятій ранку противник обстріляв позиції Збройних Сил України з бойової машини піхоти та стрілецької зброї, а також застосовувалися гранатомети. Окрім того, поблизу Мар’їнки спостерігалася снайперська активність.
На Луганському напрямку бойовики обстріляли зі стрілецької зброї Новоолександрівку.

Також на Маріупольському напрямку виявлено 2 БПЛА противника. Один на висоті 500 метрів рухався у напрямку Водяного та Комінтерного, інший рухався у напрямку Водяного та Дзержинського на висоті 600 метрів. Вогонь не відкривався.

В цілому, як зазначають у прес-центрі, обстановка в районі проведення АТО характеризується дотриманням "режиму тиші" за виключенням поодиноких збройних провокацій з боку противника.

УП


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: