Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що робити і чого варто уникати на молодика

Що робити і чого варто уникати на молодика Головне – не піддаватися на провокації і не тримати негатив у собі. 1 вересня ми пережили сонячне затемнення, вплив якого даватиме про себе знати ще найближчі два дні.

Та крім цього астрологічного явища у наступні дні нам доведеться відчути на собі ще й вплив молодика. Додайте у цю гримучу суміш і вплив ретроградного Меркурію, період якого нещодавно стартував і триватиме аж три тижні.

В підсумку виходить поєднання аж трьох астрономічних та астрологічних явищ, а це означає, що вони посилюватимуть дію один одного – і їхні наслідки ми відчуватимемо ще кілька місяців.

Наше життя складається із безлічі деталей і молодий місяць – хороший період, щоб замислитися про них. Запитайте себе, чи правильно вим мрієте? Чи записуєте свої бажання, чи пишете у щоденнику, чи плануєте день, місяць, рік? Саме такі, здавалося б, дрібниці можуть вам допомогти стати господарями власного життя. Адже, як-то кажуть, "правильна підготовка перешкоджає провалу".

У період молодого Місяця вам знадобиться заспокійливий чай із ромашки, м'яти та меліси. А вмостившись із чашкою такого чаю і пледом, можна якраз зайнятись плануванням свого життя, бо час молодика підходить для цього чи не найкраще.

Тому не починайте зараз важливих справ, краще зачекайте із ними до кінця вересня, коли завершиться коридор затемнень і період ретроградного Меркурія.

Найближчим часом через вплив багатьох небесних явищ дуже хотітиметься робити різкі кроки і піддаватися емоціям. Але робити цього не варто – пізніше ви можете сильно пошкодувати про вчинене.

Не піддавайтесь на провокації, не залишайте емоції у собі. Якщо, приміром, ви хочете позбутися якогось негативу у власному житті, запишіть це на клаптиках паперу і спаліть, пам'ятаючи про техніку безпеки. Якщо вам хтось особливо дошкуляє, напишіть його ім'я на папері і просто змийте клаптик в унітаз - позитив від таких дій вам буде гарантований, а якщо постараєтесь в це повірити, то ця людина зникне із вашого життя.

Після таких очищаючих магічних дій запишіть або принаймні детально обдумайте свої плани і мрії на цей місяць. У цій справі важливі саме деталі і чітке планування.

Гарного вам вересневого молодика!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: