Вхiд на сайт
Авторизацiя

Війна на Донбасі: на Заході повідомили хорошу і погану новини

Війна на Донбасі: на Заході повідомили хорошу і погану новини
Росіяни не хочуть відправляти своїх братів і синів на смерть в боях з українцями. Таку думку висловив старший науковий співробітник Інституту міжнародних відносин у Празі Марк Галеотті у статті для Vox, переклад якої зробив ONLINE.UA.

– Досі Росія направляла в Україну лише професійних солдатів. Але велика частина російської армії укомплектована призовниками, і навіть росіяни, які переконані в “неправильній” позиції Києва, не хочуть відправляти своїх синів і братів на смерть, — наголосив він.

При цьому експерт зазначив, що “гарна новина полягає в тому, що, незважаючи на панічні заяви про неминучий наступ, Москва, схоже, відмовилися від думок про перемогу у цій війні у військовому відношенні”.

Водночас, є й погана новина, яка полягає в тому, що Росія поки не готова визнати свою поразку, замість цього вона зміцнюється на місцях в надії виснажити Україну”.

– Якщо виключити будь-які несподівані політичні зміни, можна очікувати, що нинішній кривавий статус-кво — не зовсім війна, і зовсім не мир — буде утримуватися в осяжному майбутньому, — резюмував експерт.

Нагадаємо, 31 серпня Росія слідом за Францією і Німеччиноюпідтримала “режим тиші” на Донбасі з 1 вересня.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: