Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під час режиму "тиші" на Донбасі загинув боєць ЗСУ

Під час режиму "тиші" на Донбасі загинув боєць ЗСУ


31 серпня, коли вже мало бути припинено вогонь на Донбасі, бойовики застосували стрілецьку зброю, а в бою під Богданівкою загинув український боєць. Про це повідомив прес-офіцер української сторони СЦКК підполковник Вадим Бакай на сторінці штабу АТО у Facebook.

Як відомо, 26 серпня у Мінську було домовлено про припинення вогню по всій лінії розмежування з 00.00 години 1 вересня.

"За згодою сторін режим "тиша" було введено на один день раніше, ніж було зазначено у Мінську. Незважаючи на це, незаконні збройні формування вже о 00.05 години 31 серпня почали порушувати режим припинення вогню, і до ранку неодноразово застосовували стрілецьку зброю", – йдеться у повідомленні.

"Вранці навіть відбулося бойове зіткнення між українськими військовослужбовцями та ворожою ДРГ в районі населеного пункту Богданівка. На жаль, під час цього бою загинув військовослужбовець ЗС України", – інформує штаб.

"А станом на 20.00 годину бойовики почали застосовувати й міномети. Спостерігачі української сторони СЦКК зафіксували 26 пострілів по позиціях ЗС України зі 120-мм мінометів" – додав прес-офіцер.

У штабі АТО вбачають у діях бойовиків провокації і доказ того, що вони не збираються виконувати домовленості щодо дотримання режиму "тиші".
Водночас, міністр оброни Степан Полторак сказав журналістам біля університету оборони, що з опівночі четверга, 1 вересня, жодного обстрілу на Донбасі не зафіксовано.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: