Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансне затримання на Закарпатті: на хабарі спіймали начальника управління соцзахисту населення (ФОТО)

Чиновник вимагав 3 тисячі гривень за не звільнення та не пониження у займаній посаді підлеглої працівниці.

Резонансне затримання на Закарпатті: на хабарі спіймали начальника управління соцзахисту населення (ФОТО)


Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління захисту економіки в області, викрито при одержанні неправомірної вигоди 3 тис.грн. начальника Дубівського управління соціального захисту населення Тячівського РДА. Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Попередньо встановлено, що чиновник вимагав та отримав від закарпатця – сина його підлеглої працівниці 3 тис. грн. за не звільнення та не пониження її в займаній посаді.

Наразі прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою поєднане з вимаганням).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Чиновника затримано, проводяться першочергові слідчі дії для документування його протиправної діяльності.

Резонансне затримання на Закарпатті: на хабарі спіймали начальника управління соцзахисту населення (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Всадник 26 серпня 2016 21:36
Не нравится 0 Нравится
Везде платятся хабари. Приятель говорил, что платил даже за то, чтобы приняли на работу обычным водителем на скорую помощь. Скоро Высший суд будет всех судить, многих вычеркнут из книги жизни.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: