Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція закликає мешканців та гостей Закарпаття бути пильними

Туристичний сезон приваблює не тільки гостей, а й злочинців-гастролерів. Правоохоронці закликають не лишати цінні речі без нагляду.

Поліція закликає мешканців та гостей Закарпаття бути пильними


Правоохоронці Головного управління Національної поліції в Закарпатській області застерігають не залишати в автомобілях без нагляду цінні речі.

Влітку на Закарпатті триває туристичний сезон, який може приваблювати злочинців-гастролерів, тому місцевим жителям та гостям краю варто подбати про свою безпеку та не залишати без нагляду цінні течі та документи. Превентивною діяльністю, постійними патрулюваннями працівників поліції вдається уникнути збільшення крадіжок, але і самі громадяни повинні сприяти цьому процесу та захищати своє майно.

Правоохоронці нагадують, що залишати цінні речі в автомобілі небезпечно, тим більше, якщо дверцята транспортного засобу не закриті належним чином або ж вікна виставлені на режим провітрювання.

Інформація відділу комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: