Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подробиці резонансної пожежі в Ужгороді: з пастки врятовано чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці резонансної пожежі в Ужгороді: з пастки врятовано чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)


25 серпня о 16:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання на балконі квартири на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. За адресою виклику, на вулицю Минайську, відразу було направлено чергові відділення 14-ї та 15 ї державних пожежно-рятувальних частин. Загалом до гасіння залучено 5 одиниць техніки та 15 рятувальників.

Вогнеборці діяли швидко та злагоджено, тож не дали розповсюдитись полум’ю на всю квартиру. Як повідомляють в У ДСНС в Закарпатській області локалізовано пожежу о 16:45, а повністю ліквідовано о 17:25. Окрім цього, бійцями ДСНС було виведено на свіже повітря 40-річного чоловіка, мешканця сусідньої квартири. Через щільну задимленість у коридорі він не міг самостійно цього зробити.


Внаслідок дії вогню знищено двері та вікно квартири, а також пошкоджено телевізор, шафу та речі домашнього вжитку.

Загальна сума збитків та причина пожежі встановлюється.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: