Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль: «На Закарпатті не створена жодна опорна школа, тому інформація про скорочення навчальних класів – фейк»

Голова Закарпатської ОДА заявив, що поширена деякими ЗМІ інформація про скорочення навчальних класів на Закарпатті через створення опорних шкіл не відповідає дійсності.

Москаль: «На Закарпатті не створена жодна опорна школа, тому інформація про скорочення навчальних класів – фейк»


Як зазначає Геннадій Москаль, Закарпаття – одна з кількох областей України, де немає скорочення населення. Порівняно з минулим роком кількість першокласників, що підуть у школу 1 вересня, у нас навіть збільшилася.

"На Закарпатті немає малокомплектних шкіл, тому ні про яке закриття чи скорочення начальних класів не може бути й мови. У нас не створена жодна опорна школа, всі учні навчатимуться там, де й навчалися минулого року, ніхто нікого підвозити в сусідні села не буде. Тому «новина» про те, що з 2016 – 2017 навчального року на Закарпатті скоротять класи, а дітей довозитимуть у інші школи – фейк",- заявив голова ОДА.

Також голова краю попросив журналістів уважніше ставитися до поширення інформації, щоб не вводити в оману читачів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: