Вхiд на сайт
Авторизацiя

Луценко заявив про затримання поліцейських, які насмерть побили чоловіка на Миколаївщині

Правоохоронці вже затримали трьох поліцейських, яких підозрюють у жорстокому побитті чоловіка в селищі Криве Озеро Миколаївської області.

Луценко заявив про затримання поліцейських, які насмерть побили чоловіка на Миколаївщині


Про це у своєму Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Троє поліцейських, підозрюваних у жорстокому побитті людини у Врадіївці (селище Криве Озеро розташоване поруч із сумнозвісною Врадіївкою, – ред.) ще вчора затримані. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутого в наручники з травматичного пістолета", – написав Луценко.

Він також повідомив, що сьогодні відбудеться судове засідання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Троє врадіївських поліцейських, що підозрюються в жорстокому побиттю чоловіка у Кривому Озері ще вчора затримані. Експер...

Опубликовано Юрій Луценко 24 августа 2016 г.


Нагадаємо, у селищі Криве Озеро, що у Миколаївській області співробітники поліції до смерті забили Олександра Цукермана під час спроби його затримання.

6 поліцейських, які виїжджали до будинку Цукермана, за постановою слідчого затримали за ст. 208 КПК України.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: