Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нелегальний лісобізнес знову зупинили на Міжгірщині і Тячівщині

Нелегальний лісобізнес знову зупинили на Міжгірщині і Тячівщині
Правоохоронці Тячівського району затримали вантажівку «Івеко», яка перевозила 40 кубометрів хвойних дощок, не маючи на це відповідних документів. А на Міжгірщині зупинили перевізників трьох кубометрів ялини.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У краї триває боротьба з нелегальним лісобізнесом. Так, учора пізно ввечері тячівські поліцейські зупинили для перевірки між селами Нересниця та Ганичі вантажний автомобіль «Івеко», завантажений 40 кубометрами хвойних дощок. Водій, 44-річний житель Іршавського району, не мав документів на вантаж. Машину з дошками затримано на спецмайданчик поліції.

Міжгірські правоохоронці провели санкціонований судом обшук на території приватного підприємства, розташованого в с.Сойми. Там вони виявили 3 кубометри деревини породи ялина без відповідних документів і маркувальних чіпів. Її походження тепер з’ясовується.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: