Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на 3-річну дитину наїхало авто

В Ужгороді на 3-річну дитину наїхало авто
В обласному центрі Закарпаття стався ще один наїзд на дитину. Автомобіль «Сітроен», водієм якого виявився 26-річний студент університету, наїхав на дівчинку, яка без нагляду батьків вибігла на дорогу.

На превелике щастя, дитина відбулася тільки незначними ушкодженнями.

Чергова ДТП, в якій потерпіли залишені без нагляду батьками діти, сталася в краї. На вул.Гранітній в м.Ужгороді вчора близько 17.30 машина збила дитину. 18-річна мати залишила без нагляду 3-річну доньку, й та вибігла на дорогу. Там її збив автомобіль «Сітроен», за кермом якого перебував 26-річний студент університету.

На щастя, дитина відбулася незначними тілесними ушкодженнями, мати відмовилася від госпіталізації.

Експертиза засвідчила, що водій іномарки був тверезий. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції.

Шановні батьки! Пильнуйте за своїми дітьми. Дорога не пробачає легковажності.

Для прикладу, вчора ввечері в с.Біловарці Тячівського району автомобіль «Ауді» збив 8-річного хлопчика. Дитина вибігла за м’ячем на проїжджу частину. Внаслідок ДТП хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Водій «Ауді» був тверезий.

Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: