Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна гра: на Закарпатті головний арбітр матчу помер прямо на стадіоні

Смертельна гра: на Закарпатті головний арбітр матчу помер прямо на стадіоні
У перерві між футбольною грою чоловік вийшов з кімнати суддів на "перекур", але знепритомнів, після чого більше не підвівся.

Присутні на грі медпрацівники швидкої почали надавати першу допомогу, продовжили її в кареті, яка доставила хворого в реанімаційне відділення центральної райлікарні.

“Людину завезли до нас уже у стані клінічної смерті,- каже в.о. головного лікаря ЦРЛ Йосип Бубряк.- Черговий лікар-анестезіолог вжила всіх необхідних заходів, аби врятувати потерпілого. На превеликий жаль, безуспішно – пацієнт через 40 хвилин помер”.

Судмедекспертиза встановила діагноз – ішемічна кардіоміопатія і гостра серцева судинна недостатність. Простими словами, погіршилось кровопостачання життєво важливих органів та надходження кисню в судини.

Дмитро Мориляк останні 10 років таксував, хоч свого часу успішно закінчив Берегівське медучилище. У вільні від роботи години більше 15 років судив футбольні поєдинки різних рівнів. Ось і зараз саме йому довірили проводити відповідальну зустріч між збірними ветеранів України та Берегівщини, яка проходила у Берегові наприкінці нинішніх вихідних і, до речі, завершилась переконливою перемогою більш іменитого суперника з рахунком 4-1.

Він відмінного відсудив перший тайм, у перерві зайшов у суддівську кімнату, взяв цигарки і вийшов покурити. Жодних нарікань на стан здоров’я від нього не поступало, хоча інколи колегам-таксистам жалівся на болі в області серця. На подвір’ї стадіону раптом знепритомнів, упав і медиками допомогти йому не вдалося. Другу половину гри вже судив представник збірної України.

Дмитру, жителю сусіднього з райцентром Мужієва, було лише 47. Сиротами залишились 23-річна донька та 14-річний син, вдовою – дружина Беата, старша медсестра одного з лікувальних закладів району.

Федерація футболу Берегівщини разом з футбольними клубами та арбітрами організували збір коштів на допомогу сім’ї померлого. Не залишились осторонь і колеги-таксисти. Поховання відбудеться завтра, 16 серпня, в Мужієві.

Микола Горват


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: