Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небезпечну знахідку виявили у полі на Ужгородщині

Небезпечну знахідку виявили у полі на УжгородщиніВ ГУ НП в Закарпатській області повідомили про небезпечну знахідку в Ужгородському районі. Під час земляних робіт там виявили вибухонебезпечний снаряд.

як розповіли в поліції, боєприпас часів Другої світової війни виявили у полі між селами Мала Добронь і Велика Добронь Ужгородського району. Поліція забезпечила охорону місця знахідки.

Повідомлення про виявлення небезпечного предмета надійшло у понеділок, 8 серпня, від сільського голови Великої Доброні. За словами заявника, снаряд був знайдений у полі під час проведення земляних робіт.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що вкритий корозією предмет, імовірно, снаряд часів Другої світової, знаходився у землі за 900 метрів від населеного пункту. Про знахідку повідомлено ДСНС. Група швидкого реагування Ужгородського районного відділення поліції забезпечила охорону території.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: