Вхiд на сайт
Авторизацiя

СБУ перевірить листування українських телеканалів з "ДНР"

СБУ перевірить листування українських телеканалів з "ДНР"
Служба безпеки України перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування співробітниці Міністерства державної безпеки "ДНР" Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

Про це повідомили у прес-службі СБУ, передає "Детектор медіа".

У СБУ зазначили, що будь-які коментарі щодо листування давати поки зарано – відомство коментуватиме ситуацію після перевірки листування.

"Хочемо також нагадати, що Марія Столярова була видворена з нашої держави після того, як була викрита у співпраці з терористичними організаціями", - зауважили у прес-службі СБУ.

На запитання, чи буде СБУ переглядати своє рішення щодо одного з керівників новинного продакшну медіагрупи "Інтер" Ігоря Шувалова, у прес-службі сказали, що поки не мають такої інформації.

Як зазначається, у січні та березні 2014 року СБУ двічі приймала та скасовувала рішення про заборону на в’їзд Ігоря Шувалова до України та його депортацію.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Інтернеті з'явилося листування співробітниці так званого міністерства державної безпеки "ДНР" Тетяни Єгорової з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками каналів "Інтер" і "Донбас". Згідно з викладеним в Інтернеті листуванням, співробітники каналів "Інтер" і "Донбас" погоджували свої матеріали з представниками "ДНР".

УНІАН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: