Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців-платників єдиного внеску: відкриття нових рахунків – з 1 серпня

До уваги закарпатців-платників єдиного внеску: відкриття нових рахунків – з 1 серпня

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2015 року № 892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби» Державною казначейською службою України відкрито нові рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в органах ДФС, які починають діяти з 1 серпня 2016 року.

Про це інформує ДФС у Закарпатській області.

У відомстві наголошують, сплата коштів єдиного внеску має відбуватись виключно на рахунки, які відкриті територіальним органам ДФС відповідно до адміністративно-територіальних одиниць, на які зареєстровані платники податків.

Інформація про рахунки розміщена на дошках оголошень в приміщеннях ЦОП, біля входу до податкових інспекцій, а також на офіційному веб-порталі «Територіальні органи ДФС у Закарпатській області» за посиланням: http://zak.sfs.gov.ua/data/files/169430.xls.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: