Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вогонь снайперів у Мар'їнці й обстріл з кулеметів Широкиного

Вогонь снайперів у Мар'їнці й обстріл з кулеметів Широкиного
Терористи продовжують порушувати Мінські домовленості й обстрілюють позиції українських військ.

За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню по силах АТО: з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та чотири на Луганському напрямках. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО. Читайте також: В авдіївській промзоні не бачили спостерігачів ОБС

Зокрема, на Донецькому напрямку зі 122 мм артилерії били по позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосували у Зайцевому, Авдіївці, Семигір'ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н.п. Дача стріляли зі 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів терористи обстріляли українських бійців у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використали у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного. Також, по опорних пунктах сил АТО у Мар'їнці вели вогонь снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганській противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.

Раніше Управління з координації гуманітарних питань, що є органом ООН, наголосило на погіршенні ситуації у зоні бойових дій на сході України. Про це організація повідомляє у своєму звіті за червень. В Управлінні заявляють, що сторони конфлікту намагаються відвоювати території буферної зони, таким чином наближаючись одна до одної протягом двох останніх тижнів.

ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: