Вхiд на сайт
Авторизацiя

Серена Вільямс виграла Вімблдонський тенісний турнір

Американська тенісистка Серена Вільямс виграла свій сьомий у кар’єрі Вімблдонський турнір і здобула 22-гу перемогу на змаганнях найпрестижнішої в світі тенісу серії Grand Slam. У фіналі перша ракетка світу переграла німецько-польську тенісистку Анжеліку Кербер – 7:5, 6:3.

Серена Вільямс виграла Вімблдонський тенісний турнір


Таким чином, 34-річна американка взяла у Кербер реванш за несподівану поразку на старті сезону, в першому турнірі серії Grand Slam – відкритому чемпіонаті Австралії.

Рекорд перемог на турнірах Grand Slam в одиночному розряді досі належить австралійці Марґарет Корт, яка здобула на головних змаганнях 24 особисті перемоги. Серена Вільямс після перемоги заявила, що прагне побити це досягнення.

Найбільшу кількість перемог саме на Вімблдоні має американка чеського походження Мартіна Навратілова, яка виграла дев’ять титулів на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу та крокету.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: