Вхiд на сайт
Авторизацiя

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс


Останні кілька років на Закарпатті намагаються активно розвивати галузь туризму. Відомо, що до нас приїжджають туристи не лише з інших областей України, а й із закордону, адже область межує відразу із чотирма європейськими державами.

Для того, аби іноземні туристи хотіли приїхати до Закарпаття, ми повинні запропонувати їм сучасний, по-справжньому орієнтований на клієнта сервіс. Попит народжує пропозицію – тому стає гостра проблема в кваліфікованих кадрах, оскільки персонал готелів є одним із головних ресурсів, який задіяний у бізнес моделі готельної індустрії. Іншими словоми – кадри вирішують все.

Приємно, що в регіоні це розуміють і намагаються йти в ногу с сучасними тенденціями. Для комфорту своїх клієнтів Європейська консалтингова група «Бізнес партнер» створила на Закарпатті тренінг-центр, щоб спеціалісти, менеджери, керівники, інвестори могли в межах області дізнатися про сучасні тенденції на ринку, покращити та потренувати навички роботи з клієнтами, дізнатися про новинки та дієві інструменти у галузі.

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс


Так, у четвер, 7 грудня, компанія «Бізнес партнер» організувала в Ужгороді тренінг «Створення бездоганного сервісу для адміністраторів готелів». Як зазначають організатори, його метою було навчити учасників тренінгу виявляти потреби гостя, знаходити особистий підхід до кожного клієнта та правильно презентувати усі наявні послуги готелю, як правильно спілкуватися із клієнтом та вирішувати конфлікти.

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс


"Зараз ми можемо спостерігати те, що у готельно-ресторанному бізнесі доволі низький рівень сервісу. У гостя складається позитивна думка про заклад лише тоді, коли він отримав якісний сервіс. Якщо гість повернувся, можна бути впевненим, що йому сподобалося. І про це він розповість спочатку близьким, потім колегам і товаришам, а також всім, хто запитає про готель в конкретному місті .Хотілося б, аби саме на заході України, якість сервісу зросла. Адже саме тут ми знаходимося найближче до Європи, і нам треба показати, що Україна – європейська країна, і ми готові дотримуватися усіх стандартів та запрошувати до себе багато іноземних туристів. Одне з основних наших завдань – розказати та передати практичні знання для навчання персоналу" - зазначає бізнес-тренер.

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс


Учасницями тренінгу стали адміністратори відомих готельних комплексів, серед яких і Гранд Готель Пилипець, що знаходиться у мальовничому куточку українських Карпат. Дівчата мали змогу прослухати чимало корисної інформації та потренуватися у використанні набутих знань на практиці.

Під кінець тренінгу учасники отримали сертифікати про проходження навчання, а також мали змогу поставити тренеру усі наявні запитання.

Туристичному Закарпаттю - європейський сервіс


Такі тренінги в Ужгороді проходять вже не вперше. Вони стосуються не лише готельно-ресторанної сфери, а й інших сфер бізнесу. Як зазначає засновниця Європейської консалтингової групи «Бізнес партнер» Ірина Риляк, наступного року, серед іншого, компанія планує реалізувати масштабний проект «Школа адміністраторів», а також поповнити команду тренерів яскравими та відомими особистостями.

На правах реклами


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: