Вхiд на сайт
Авторизацiя

Для нормального життя в квартирі потрібен зволожувач повітря: топ-3 причини

Для нормального життя в квартирі потрібен зволожувач повітря: топ-3 причини

Опалення – електричне чи від радіаторів централізованого теплопостачання – висушує повітря. Це – фізична властивість такого способу забезпечення квартир, теплом. Особливо помітно висушування повітря в квартирах чи офісах, де діють обігрівачі, що нагрівають приміщення за допомогою продування повітря через нагріті металеві спіралі. Якісний та багатофункціональний зволожувач повітря купити в Києві та Україні пропонує інтернет-магазин компанії «Ваш клімат». Тут є широкий асортимент готових виробів із великим різноманіттям функцій та засобів поліпшення властивостей повітряного простору у оселі.

Інтернет-магазин Ваш Клімат реалізує багатофункціональні пристрої з мінімальним споживанням енергії і необхідною потужністю.

Навіщо зволожувати повітря: вплив на здоров’я і самопоучуття


Такий пристрій необхідний в основному для виконання головного свого завдання – забезпечити повітряну масу кімнати необхідною кількістю вологи. Нормальна вологість – це природний стан для помешкання чи вулиці, території, де живе людина. Саме тому компенсація висушеного повітря опалювальними приладами, є особливо актуальною під час осінньо-зимового періоду. І частково – весною, коли температура у помешканні продовжує підтримуватися за допомогою систем опалення. Якщо все ж залишити як є і жити у помешканні де є низька вологість, спостерігаються такі негативні явища:

• утруднюється дихання;
• гірше працюють різноманітні системи організму людини, включно із серцево-судинною;
• погіршується самопочуття;
• можуть виникати головний біль, мігрені;
• шкіра стає помітно сухішою;
• з’являється стомленість, навіть за відсутності виконання роботи.

Комплексний вплив використання зволожувача відчувається майже одразу. А за декілька днів – прогрес у створенні комфортного середовища в квартирі чи офісі. Зволоження повітря також можна поєднати з ароматерапією, різноманітними світловими заспокійливими ефектами, що є опціями багатьох моделей зволожувачів.

Що ще вміють зволожувачі: цікаві опції цих корисних гаджетів


Більшість зволожувачів – це цікаві та багатофункціональні гаджети. Ми вже згадували про можливість застосовувати їх для ароматерапії. Але це звісно, не всі корисні функції, які є у багатьох версіях зволожувачів:

• підсвітка для нічого користування – альтернативний нічник;
• опціональні ультрафіолетові лампи для знищення шкідливої мікрофлори;
• іонізація повітря, що поліпшує властивості повітряної маси;
• таймер, що спрощує використання та дає можливість програмувати роботу пристрою;
• дистанційне керування за допомогою пульту.

Важливо зазначити, що більшість зволожувачів використовують майже безшумний режим роботи, тобто їх можна ефективно застосовувати як вдень, так і вночі.

Управління такими пристроями дуже просте, та не потребує складної підготовки чи досвіду, оскільки більшість функцій є автоматизованою. Застосування зволожувачів може налаштовуватись декількома натисканнями кнопок на LCD-дисплеї.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: