Вхiд на сайт
Авторизацiя

Троє людей заблукало у горах Закарпаття

Троє людей заблукало у горах Закарпаття
Впродовж 25 вересня гірські рятувальники отримали три повідомлення про загублення людей у гірській місцевості, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Першою у списку опинилася 27-річна харків’янка, яка заблукала під час проходження туристичним маршрутом в Карпатському біосферному заповіднику в районі с. Вільховатий Рахівського району. Через три години жінку було знайдено та супроводжено до місця її тимчасового проживання.

Вже о 22:20 чергове повідомлення надійшло з с. Боржавське, що на Берегівщині. Там під час збирання грибів у лісовому масиві втратив орієнтир та заблукав 56-річний чоловік. Рятувальники спільно з місцевими організували пошуки зниклої людини. І вже близько півночі стало відомо, що чоловік самостійно вийшов з лісового масиву та повернувся додому.

Ще одна людина заблукала у лісовому масиві біля с. Загаття Хустського району. Там під час збирання грибів втратила орієнтир 70-річна місцева жителька. Цілу ніч рятувальники спільно з поліцією та місцевим населенням обстежували лісові масиви.

Пошукові роботи продовжувалися й 26 вересня. Вже о 13:00 до рятувальників зателефонували родичі й повідомили, що жінка самостійно вийшла до с. Арданово й допомоги не потребує.

Троє людей заблукало у горах Закарпаття
Троє людей заблукало у горах Закарпаття

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: