Вхiд на сайт
Авторизацiя

Mitsubishi ASX: переваги та недоліки покупки міського кросовера

Mitsubishi ASX: переваги та недоліки покупки міського кросовера

Компактні кросовери давно підкорили серця водіїв, яким доводиться їздити містами з насиченим трафіком, адже висотка таких автомобілів забезпечує гарну видимість, у порівнянні з седанами та хетчбеками, а його розміри дозволяють водію відчути комфорт і безпеку, але при цьому не ускладнять паркування.

У своєму сегменті Mitsubishi ASX конкурує зі Kia Sportage, Nissan Juke/Qashqai, Honda HR-V. Але при цьому має ряд переваг, які виділяють його серед побратимів. Розглянемо детальніше кросовер, який представив офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні: https://mitsubishi-motors.com.ua/asx.

Дизайн


Кросовер від Mitsubishi Motors представлений у палітрі з 8-ми кольорів: від яскравих, для тих, хто хоче виділятися на дорозі до кількох відтінків монохрому. Виглядає авто серйозно завдяки хромованим деталям та решітці радіатора у формі трапеції, трохи скошений дах додає автівці спортивних рис та забезпечує хорошу аеродинаміку. Салон досить просторий та комфортний, як для водія, так і для пасажирів. Особливої уваги заслуговують суперзручні крісла, з підтримкою спини, а заднє сидіння складається, розширюючи простір багажника за потреби.

Також слід звернути увагу на додаткові технологічні плюшки від Mitsubishi Motors:

• мультимедійна система сумісна зі смартфоном, дозволить керувати авто за допомогою сенсорного 8-дюймового екрана, є також функція розпізнавання голосових команд;
• склоочисники вмикаються автоматично, коли розпізнають вологу;
• відкрити авто можна за допомогою кнопки на ручці, адже авто відчуває ключ поблизу, запустити авто можна також без ключа
• фари також розпізнають інтенсивність освітлення на дорозі та підлаштовуються для комфортного руху водія і зустрічних авто.
• і найулюбленіше — підігрів дзеркал у зимову пору року.

Технічні характеристики


Mitsubishi ASX представлений у двох об’ємах двигуна: 1,6 л та 2 л. 2-літровий покаже свою потужність 150 к.с., як на міських дорогах, так і на бездоріжжі, а електронний вариатор INVECS-III адаптується під стиль керування кожного водія. 1,6-літровий двигун хоч має і менший потенціал - 117 к.с, проте так само впевнено та плавно поводить себе на дорозі, заощаджуючи пальне.

Серед недоліків кросовера

• Витрата палива на кожні 100 км руху орієнтовно 6-7,7 л залежно від версії авто, а в 2-літровому варіанті ця цифра може збільшитися навіть до 12 л.
• Також, варто бути готовим до того, що кросовери Mitsubishi Motors мають досить поширену проблему з перегрівом трансмісійної оливи при тривалій їзді на високій швидкості у період спеки. Про це повідомить відповідна лампа, і у такому випадку слід негайно зупинити авто та почекати, поки рідина не охолодиться.
• Попри те, що кросовер має надійний та якісний кузов, залишаються питання до лакофарбного покриття, яке досить швидко покривається дрібними подряпинами. У великих містах це досить неприємна штука, тож краще додатково натягнути плівку, аби надовше зберегти заводський стан авто.

Загалом же Mitsubishi ASX - достойний SUV для насиченого міського трафіку, який подарує позитивний досвід керування автомобілем.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Olegek 26 вересня 2023 17:43
Не нравится 0 Нравится
Цікаво чи можна таке авто на аукціоні в США замовити і скільки це буде коштувати....
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 27 вересня 2023 11:29
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Olegek
Цікаво чи можна таке авто на аукціоні в США замовити і скільки це буде коштувати....



Через аукціони зараз багато хто замовляє авто і це реально з технічної точки зору нескладно організувати. Ось вам калькулятор доставки https://w8shipping.ua/calc/, щоб ви могли порахувати скільки по бюджету вам все обійдеться. Я вже вам скажу, що вигідно! Тут навіть не варто сумніватись!
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: