Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті до зведеного бюджету перераховано понад 8 млрд гривень податків та зборів

На Закарпатті до зведеного бюджету перераховано понад 8 млрд гривень податків та зборів

За оперативними даними, протягом січня-серпня 2022 року, платники Закарпатської області сплатили понад 8 млрд 208 млн грн до Зведеного бюджету.

Про це інформує Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області. Зокрема, суб’єкти господарювання та громадяни перерахували до місцевих бюджетів майже 5,2 млрд грн та понад 2,9 млрд грн – до державного бюджету.

Варто зазначити, що у порівнянні з відповідним періодом 2021 року надходження до місцевого бюджету збільшились на 37,4%, а до державного бюджету – на 19,9%.

За словами Олексія Петріченка, сумлінна сплата податків, продуктивна діяльність бізнес-спільноти краю, наповнення як місцевих, так і державної скарбниці нашої країни заслуговує на щиру подяку. – Дякуємо усім платникам податків, суб’єктам господарювання, які ведуть чесну підприємницьку діяльність, таким чином даючи можливість державі забезпечувати соціальні виплати та підтримувати боєздатність ЗСУ. Разом переможемо! Слава Україні!, – наголошує очільник податкового відомства області.

ДПС у Закарпатській області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: