Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді лікаря-нарколога викрили на одержанні хабаря

В Ужгороді лікаря-нарколога викрили на одержанні хабаря
За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури одного з лікарів-наркологів Закарпатського обласного наркологічного диспансеру викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Наразі встановлено, що працівник медустанови вимагав і одержав від громадянки хабар у розмірі 5 тисяч гривень. За ці кошти він обіцяв без проведення необхідного медичного освідування надати жінці довідку про те, що вона не перебувала за кермом транспортного засобу у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння. Саме після отримання коштів за безпідставну видачу такого документа особу затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення лікарю про підозру. Викриття кримінального правопорушення здійснено спільно зі співробітниками Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Подальше досудове розслідування проводять слідчі Ужгородського райуправління поліції ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

В Ужгороді лікаря-нарколога викрили на одержанні хабаря
В Ужгороді лікаря-нарколога викрили на одержанні хабаря


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 31 січня 2024 17:53
Не нравится 0 Нравится
Що за люди... Краще дійсно йти до приватного лікаря... Ще й анонімно.
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 31 січня 2024 22:14
Не нравится 0 Нравится
Так, з такою проблемою краще звертатися до приватної медицини, в клініку Мед-Захід, де гарантують повне одужання. Цей наркологічний центр https://med-zahid.com.ua/ua/ існує понад 11 років. За цей час допомогли великій кількості людей, та, можна сказати, врятували їм життя.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: