Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трактори New Holland – чому це оптимальний вибір для аграріїв

Трактори New Holland – чому це оптимальний вибір для аграріїв

Безумовно, сільське господарство є одним з провідних складових економіки, головним завданням якого є забезпечення продовольчої безпеки. У забезпеченні нормального функціонування аграрного сектора величезну роль відіграє саме сільгосптехніка, зокрема, трактори, які використовують для різної роботи – орання, саджання, поливу, збору і транспортування урожаю тощо.

Сучасний ринок сільськогосподарської техніки багатий та різноманітний – можна запросто обрати підхожий варіант трактора, який повністю відповідатиме вимогам та критеріям господарства. Одним з кращих в даному сегменті є трактор new holland – це високотехнологічна та прогресивна техніка від іменитого бренда, яка користується величезним попитом серед аграріїв усього світу.

Переваги тракторів від New Holland


Насамперед варто відзначити, що тракторна техніка New Holland представлена широким модельним рядом, що дає змогу фермерам обрати для свого господарства саме той варіант, який якнайкраще відповідатиме специфіці його діяльності.

Загалом, трактори італійського виробника мають низку переваг:

• По-перше, техніка є інноваційною, а відтак максимально ефективною під час виконання сільськогосподарських робіт;
• По-друге, в тракторах реалізовані передові технології, які дозволяють підвищувати продуктивність праці, забезпечують максимальний комфорт для водія, що є дуже важливим моментом під час тривалої роботи на угіддях;
• По-третє, ТЗ оснащені потужними двигунами, які вирізняються оптимальним споживанням пального та зниженим рівнем викиду шкідливих речовин у навколишнє середовище;
• По-четверте, техніка New Holland загалом має відмінні експлуатаційні характеристики, високі тягові якості та достатню маневреність – для найкращого виконання наміченої роботи;
• По-п’яте, до тракторів пропонують багатий вибір додаткових складових і устаткування – це і різноманітні причіпи, і плуги, і сіялки, і пристрої для обробки сільгоспкультур тощо.

Якісна сільгосптехніка – запорука ефективної роботи господарства, успішності проведення посівної кампанії, а опісля – збору урожаю та його доставки до місць зберігання. Саме тому найкраще віддавати перевагу лише тракторам та супутній техніці від кращих виробників – і тоді стабільність, надійність і широка функціональність – забезпечені!

Де придбати вживаний трактор New Holland в Україні


Часто купівля нової техніки – непосильне завдання для фермера, тому ідеальним виходом є придбання вживаних тракторів, ціна який куди нижча. Одним із кращих ресурсів продажу б/у техніки New Holland є інтернет-магазин Agriline, де доступний багатий каталог ТЗ з детальними технічними характеристиками, світлинами та іншої важливою інформацією.

Варто також відзначити і простоту оформлення купівлі трактора: достатньо обрати підхожу модель, ознайомитись з описом пропозиції, після чого клікнути на кнопку “Зв’язатися з продавцем” та зателефонувати за вказаним номером телефону чи написати повідомлення. Крім того, Agriline аграрії можуть придбати тракторну техніку в лізинг на дуже вигідних умовах.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: