Вхiд на сайт
Авторизацiя

Понад 300 підприємств релокувалися на Закарпаття

Понад 300 підприємств релокувалися на Закарпаття

Закарпаття для перезапуску своїх потужностей обрали 305 підприємств з інших регіонів, а це майже половина від усіх релокованих по Україні.

За словами заступника голови ОВА Василя Іванча, з самого початку в цьому процесі наша область була серед лідерів: коли у західних регіонах запустили 11 евакуйованих виробництв, то 10 з них – працювало саме тут. І ця тенденція продовжується.

«Два місяці тому компаній, що відновили роботу на Закарпатті, було понад 40, місяць тому – 70, а зараз – 256. І це не кінець: ще 49 підприємств перевозять потужності, проводять ремонтні роботи, а ми спільно з Мінекономіки продовжуємо розглядати заявки та приймати новий бізнес, – зауважив Василь Іванчо. – До того ж 206 суб’єктів господарювання вже змінили свою юридичну реєстрацію та стали нашими платниками податків».

Однією з причин переїзду бізнесу саме на Закарпаття є зручне географічне розташування, адже безпосередні кордони з чотирма країнами Європейського Союзу відкривають нові можливості для експорту продукції на міжнародний ринок та для пошуку інвесторів.

«Дякую за довіру до Закарпаття. Працюючи разом, ми наближаємо перемогу України та підтримуємо економічний тил», — наголосив Василь Іванчо.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: