Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські стрілки вибороли четверту нагороду на етапі Кубка світу у Баку

Українські стрілки вибороли четверту нагороду на етапі Кубка світу у Баку
У столиці Азербайджану триває етап Кубка світу з кульової стрільби. Національна команда вже має у своєму активі 4 нагороди.

Українці завоювали четверту нагороду на етапі Кубка світу у Баку. Бронзову нагороду принесла чоловіча команда в стрільбі з малокаліберної гвинтівки на дистанції 50 метрів із трьох положень, пише 24 канал.

До складу команди в цій дисципліні ввійшли віцечемпіон Олімпіади-2016 Сергій Куліш, чемпіон Європи-2014 Олег Царьков та Олександр Галкін.

Українці посіли третє місце у кваліфікації. У бронзовому фіналі вони змагалися зі збірною Південної Кореї, в складі якої був дворазовий срібний призер Олімпійських ігор Кім Чон Хьон. У підсумку "синьо-жовті" перемогли з рахунком 16:12.

"Золото" в цій дисципліні виборола збірна Хорватії, яка у фіналі здолала Індію з рахунком 17:7.

Для Галкіна командна "бронза" стала першою в кар'єрі медаллю на рівні Кубка світу. Для Царькова це третій подіум Кубка світу й перший ще з 2015 року. А в Куліша це вже 11-та медаль такого рівня й друга – на цьому етапі після перемоги в стрільбі з гвинтівки на дистанції 50 метрів з трьох положень.

Всі нагороди українців у Баку:

"Золото": Сергій Куліш (гвинтівка, 50 метрів, три положення)
"Срібло": Олена Костевич та Олег Омельчук (пневматичний пістолет, 10 метрів, мікст)
"Бронза": Анастасія Німець (пістолет, 25 метрів), Олег Царьков, Олександр Галкін та Сергій Куліш (гвинтівка, 50 метрів, три положення, команда)

Що відомо про українських стрільців

Сергій Куліш представляє Черкаську область. 29-річний стрілець є срібним призером Олімпійських ігор-2016, віцечемпіоном Європи-2017.
Олег Царьков представляє Вінницьку область. Він тріумфував на чемпіонаті Європи у 2014 році, також українець дворазовий срібний призер чемпіонатів Європи.
Олександр Галкін представляє Львівську область. Найкращий його результат на рівні Кубка світу – 12-те місце на етапі у Форт-Бенінзі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: