Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЗСУ ліквідували вже 28 300 загарбників: свіжі втрати російських військ

ЗСУ ліквідували вже 28 300 загарбників: свіжі втрати російських військ
Російські окупанти зазнають шалених втрат на українській землі. Станом на 18 травня ЗСУ вже ліквідували 28 300 загарбників. Лише за добу наші оборонці знищили 400 ворогів, пише 24 канал.

Такі дані наводить український Генштаб. Військові зазначають, що цифри потребують уточнення через велику інтенсивність бойових дій.

Втрати ворога у техніці:

танків – 1235 (+16),
бойових броньованих машин – 3009 (+34),
артилерійських систем – 586 (+8),
РСЗВ – 199 (+1),
засобів ППО – 91 (+1),
літаків – 202 (+1),
гелікоптерів – 167 (+0),
БПЛА оперативно-тактичного рівня – 441 (+5),
крилатих ракет – 102 (+5),
кораблів / катерів – 13 (+0),
автомобільної техніки та автоцистерн – 2137 (+28),
спеціальної техніки – 43 (+0).

Зауважимо, що лише за добу наші військові знищили 16 ворожих танків та 34 броньовані машини. Повітряні сили ЗСУ збили одразу 5 крилатих ракет.

На яких напрямках ворог зазнав найбільших втрат
У Генштабі кажуть, що за попередню добу найбільших втрат окупанти зазнали на Слов'янському, Криворізькому та Запорізькому напрямках.

На частині напрямків Росія зосереджує зусилля на обороні

Українські військові повідомили, що станом на ранок 18 травня окупанти посилюють наступальне угруповання на Слов'янському та Донецькому напрямках. Саме тому тут ворог здійснює вогневе ураження наших позицій по всій лінії зіткнення.

На інших напрямках противники зосередились на обороні: вони обладнують позиції та намагаються покращити своє тактичне становище. На Південнобузькому напрямку росіяни проводять розвідку, а на Миколаївському – збільшують кількість батарей ствольної та реактивної артилерії.

Успіхи ЗСУ: коротко про останні новини

Лише на Донецькому та Луганському напрямках наші оборонці відбили 12 атак ворога.
Вони знищили 3 танки, 3 артилерійські системи, 6 одиниць бойової броньованої техніки та 7 автомобілів противника.
На Півдні українці з допомогою артилерії та авіації вразили вогнем понад 110 позицій ворога та ліквідували більше ніж 100 окупантів.
За словами міністра оборони Олексія Резнікова, за 80 днів українські сили повністю знищили 17 батальйонних тактичних груп противника.
Експерти припускають, що наші воїни приземлили вже близько 50% безпілотників, які були в Росії.
Саме через колосальні втрати Росії не вистачає наступальних сил для просування на фронті. Мовиться не лише про особовий склад, а й про техніку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 21 серпня 2023 20:17
Не нравится 0 Нравится
Молодці наші хлопці, вони найкращі. Проте їм для того, щоб нищити ворога потрібно мати якісне обладнання. От ми скинулись та замовили на фронт тепловізори , вже їм гарна допомога. Раджу в магазині DEFPOIN все для військових купувати. Тут гарний вибір та доступні ціни.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: