Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські розслідують аварію, в якій загинула малолітня дитина

Закарпатські поліцейські розслідують аварію, в якій загинула малолітня дитина
27 квітня, близько 14-ої годин до поліції надійшло повідомлення про наїзд автомобіля на дитину у місті Свалява по вулиці Верховинській.

За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. На місці події слідчі та криміналісти встановили попередні обставини аварії. Відомо, що 34-річний мешканець села Голубине, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», допустив наїзд на 13-річного хлопчика. Останній за попередніми даними раптово вибіг на дорогу у невстановленому місці.

Водій одразу викликав на місце події швидку та поліцію, проте врятувати життя дитині медикам не вдалося. Від отриманих травм хлопчик помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Працівники поліції освідчили водія - за кермом він перебував тверезий. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідчі Головного управління поліції області внесли за цим фактом відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У справі буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини аварії. Досудове розслідування триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатські поліцейські розслідують аварію, в якій загинула малолітня дитина


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: