Вхiд на сайт
Авторизацiя

5 причин обрати Samsung Galaxy M12 саме зараз

5 причин обрати Samsung Galaxy M12 саме зараз

Телефон вже давно перестав бути просто засобом для спілкування, сучасні девайси наділені низкою корисних функцій, без яких зараз важко уявити своє життя. Нинішній ринок електроніки, зокрема, смартфонів, доволі багатий та різноманітний. Щороку провідні бренди пропонують дедалі потужніші гаджети, котрі приваблюють як широким функціоналом, так і стильним дизайном.

Одним з лідерів сегменту розумних телефонів, безперечно, є корейський технологічний гігант Samsung, смартфони якого заслужено користується шаленою популярністю в цілому світі, в тому числі, і в українського споживача. Зокрема, особливо затребуваною є модель м12 самсунг, в якій виробнику вдалося поєднати достатню потужність, багатий набір функцій та можливостей, а також добре продуманий до найменшої дрібниці дизайн, який вирізняється яскравістю та унікальністю.

Хоча ринок смартфонів дуже різноманітний, вибір саме моделі Samsung Galaxy M12 – стане досить розумним рішенням. Спитаєте: Чому? Ось Вам п’ятірка залізобетонних аргументів на користь купівлі саме цього девайса.

Великий дисплей – великі можливості


Смартфон отримав досить просторий тачскрін, діагональ якого складає 6.5 дюйма. Повірте, цього більш ніж достатньо для інтернет-серфінгу, перегляду відео, фільмів, розваг та інших подібних речей.

Дисплей виконаний за технологією TFT, його роздільна здатність складає 1600х720 пікселів (HD+). Такі параметри дають змогу реалістично передавати картинку – з високою чіткістю та деталізацією.

Прогресивний дизайн


Стиль та яскравість. Ефектний лук. Згладжені форми. Це найменше, що можєна сказати про дизайн Galaxy M12. Дійсно, девайс дивиться сучасно, лаконічно та по-молодіжному. І ще одним плюсом є можливість обрати найбільш підхожий колірний варіант поміж чорним, зеленим та блакитним.

Крім того, варто також відзначити, що смартфон досить добре сидить в руці, всі кнопки, роз’єми розташовані в зручних місцях, тому користування гаджетом приноситиме тільки позитивні емоції.

Визначні фото- та відеоможливості


На борті Самсунг Гелексі М12 чотири камери – 48 Мп + 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а також 8-мегапіксельна фронталка для ефектних селфі. З такими багатими фотоможливостями ви зможете всього в один дотик робити яскраві та деталізовані світлини, фільмувати неймовірні відеоролики, щоб згодом ділитись ними у своїх соціальних мережах. А присутність додаткових функцій та фільтрів в меню камери дасть змогу робити ваші фотознімки ідеальними та неповторними.

Автономність що треба


Ще одною вагомою перевагою Galaxy M12 є потужний акумулятор ємністю 5000 мА/г. Відтак автономністю смартфону де відмінною, одного заряду достатньо як для активного спілкування, так і для тривалих розваг. І ще один плюс – наявність технології швидкого заряджання (потужність 15 Вт), в сучасних реаліях це не тільки корисна, але й дуже потрібна опція.

Максимальна продуктивність


Серцем пристрою є фірмовий 8-ядерний процесор Exynos 850, що вирізняється високою потужністю та здатністю оперативно виконувати ті чи інші задачі. У поєднанні з 4 Гбайт ОЗУ чіп гарантує оптимальну роботу та широкі можливості.

Окремої уваги заслуговує і пам'ять смартфону: 64 Гбайт вбудованої та наявність слоту для microSD до 1 Тбайт – на Galaxy M12 ви зможете зберігати силу-силенну файлів, не кажучи вже про додатки, медіа та інший контент.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Olegek 15 березня 2023 00:58
Не нравится 0 Нравится
Чудовий гаджет насправді. Теж залюбки таким би обзавівся. Широка функціональність дає змогу безліч справ виконувати. До речі, у жодному разі не беріть із собою у ванну телефон. Тут https://poltava24.com.ua/tips/ корисна стаття про це є.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: