Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на Закарпатті: постраждав малолітній хлопчик та несумісні травми з життям отримав водій

ДТП на Закарпатті: постраждав малолітній хлопчик та несумісні травми з життям отримав водій
Вчора, 25 березня, протягом доби на території Закарпатської області трапились дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Так, близько 10-ої години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію в місті Мукачево, у якій травмувався 4-річний хлопчик, місцевий мешканець. Подія сталася на перехресті вулиць А.Морозова - Верді.

Працівники поліції, які працювали на місці ДТП, встановили, що наїзд на дитину допустив 35-річний водій «Fiat Doblo», житель селища Кольчино. Слідчі встановили попередні обставини: хлопчик рухаючись по тротуару вулицею А. Морозова, попереду матері, раптово вийшов на проїжджу частину дороги, водій не встиг уникнути наїзду. Чоловік одразу ж транспортував постраждалу дитину до лікарні.

Зараз хлопчик перебуває у медзакладі, його життю нічого не загрожує.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 15-ої години у селі Гукливий Мукачівського району за участі вантажного автомобіля та мотоцикла.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що 54-річний водій вантажного автомобіля «MAN», рухаючись в напрямку селища Міжгір’я, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з мотоциклом марки «SHIVERAY». За кермом мотоцикла перебував 33-річний мешканець села Запереділля Хустського району. Від отриманих травм молодий чоловік загинув на місці події.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У обох випадках водіїв освідчили - за кермом вони перебували тверезі.

Усі причини та обставини аварій слідчі встановлюватимуть у ході досудового розслідування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: