Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом доби на Закарпатті горіли будинки і магазин

Протягом доби на Закарпатті горіли будинки і магазин
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 7 березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 43 виїзди, із них 2 – хибні виклики.

Щодо обстановки з пожежами:

06.03.2022 о 12:54 - пожежа у вбиральні залізничної станції за адресою: м. Рахів, вул. Привокзальна. Вогнем знищено душову кабіну та пошкоджено частину майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки від 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та місцевої пожежної команди с. Видричка.

06.03.2022 о 13:00 надійшла заява про пожежу в надвірній споруді, яка виникла 06.03.2022 близько 12:30, за адресою: Хустський район, Колочавська ТГ, с. Колочава, вул. Л. Українки. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 28 м2. Причина й збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС не залучались.

06.03.2022 о 16:23 - пожежа в магазині за адресою: Тячівський район, Солотвинська ТГ, с. Нижня Апша, вул. Дібрівська. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 255 м2. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів, Центру безпеки громадян с. Нижня Апша та місцевої пожежної команди смт Тересва.

06.03.2022 о 19:18 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Р. Корсакова. Вогнем знищено холодильник та меблевий гарнітур. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

06.03.2022 о 19:54 - пожежа на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: Тячівський район, Тересвянська ТГ, смт Тересва, вул. Поповича. Вогнем знищено ліжко та тумбу. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.

06.03.2022 о 22:22 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Великолучківська ТГ, с. Руська Кучава, вул. Центральна. Вогнем знищено частину домашнього майна та пошкоджено перекриття на площі 3 м2. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

Ще упродовж дня на території області зафіксовано 28 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Ужгородщині (10 випадків) та Мукачівщині (😎. Також зафіксовано чотири загорання сухостою на Тячівщині та по три – в Хустському та Берегівському районах.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: