Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж доби на Закарпатті горіли житлові будинки, автомобіль та лінії електропередач

Впродовж доби на Закарпатті горіли житлові будинки, автомобіль та лінії електропередач
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟎𝟕:𝟎𝟎 𝟎𝟓.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟰𝟲 виїздів, із яких 9 – хибні.

Щодо обстановки з пожежами:

04.03.2022 о 12:59 - загорання автомобіля Volkswagen Pasat 1985 р.в., за адресою: Хустський район, Зарічанська ТГ, с. Вільхівка, вул. Центральна. Пожежею знищено моторний відсік. Причина та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

04.03.2022 о 16:20 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Верхньокоропецька ТГ, с. В.Коропець, вул. І.Франка. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 6 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

04.03.2022 о 18:09 - загорання лінії електропередач за адресою: м. Ужгород, вул. Довженка. Пожежею пошкоджено лінію електропередач. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

05.03.2022 о 04:47 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Свалявська ТГ, с.Росош, вул. Борканюка. Вогнем знищено крівлю на площі 15 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.

Ще упродовж дня на території області виникло 16 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Мукачівщині (8 випадків). Також зафіксовано чотири загорання сухостою на Берегівщині та три – на Ужгородщині. Також оин раз суха трава горіла на Хустщині. Над ліквідацією пожеж сухостою загалом працювало 17 одиниць техніки підрозділів ДСНС Закарпаття та місцевих пожежних команд.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: