Вхiд на сайт
Авторизацiя

Для ремонту доріг місцевого значення Закарпаття отримало понад 450 млн грн

Для ремонту доріг місцевого значення Закарпаття отримало понад 450 млн грн
За словами першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Білецького, незабаром на автошляхах Закарпаття з’явиться велика техніка і дорожні служби, які розпочнуть відновлення покриття.

«У 2021-у ми показали чудовий результат, відремонтувавши понад 70 км, що на 30 км більше, ніж запланували на початку року. Тому цьогоріч плани не менш амбітні. Оскільки суттєво зросло і фінансування. Якщо на початку 2021 року область отримала 332 млн грн субвенції з Дорожнього фонду, то сума фінансування на 2022 рік становить 450 млн 748 тис. грн», – прокоментував Мирослав Білецький.

Попередньо запланували відремонтувати 33,22 км. У перелік входить 33 об’єкти капітального та поточного середнього ремонтів. Серед них, до прикладу, О 070302 Неветленфолу – Дюла – Чорнотисів, О 071002 Свалява – Довге – Липча, О 070602 Колочава – Усть-Чорна – Калини – Бедевля, О 070905 Великий Бичків – Кобилецька Поляна та інші.

Цьогоріч також продовжиться ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино, що є частиною інфраструктурного проєкту «Мале карпатське коло». Його реалізують у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Окрім того, у перелік увійшли 3 штучні споруди (мости).

Варто розуміти, що за рахунок цих коштів не лише ремонтні роботи проводять, а й експлуатаційне утримання та проектно-вишукувальні роботи на майбутні періоди.

«Для старту робіт та якісного їх виконання середньодобова температура повинна становити 10⁰С. Тому чекаємо тепла і продовжуємо відновлювати автошляхи області місцевого значення», – додав перший заступник очільника краю.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: