Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи потрібний захист для катання на роликах, і яким він має бути?

Чи потрібний захист для катання на роликах, і яким він має бути?

Якщо ви потрапили на цю сторінку, то ви вже розумієте, що захист необхідний. Так, на вулицях та роллердромах завжди є люди, які цим нехтують. Але це не профі. Якщо людина катається на роликових ковзанах професійно, вона ніколи не виїде без повного комплекту, особливо на вулиці міста. Зрозумійте головне – падати доведеться. Причиною тому може стати що завгодно: камінь, пісок або гравій, листя, діти, що несподівано вибігли, велосипедисти і т.д. Тим більше вам доведеться вчитися кататися на роликах. Інше питання, яким має бути захист?

Який вибрати?


Усі ролери іноді падають. Новачки частіше. Та й падати треба вміти. У будь-якому випадку без захисту травми гарантовано. Це може бути забиття, розтягування. Переломи – крайність. А от забиття ліктя чи коліна - звичайна справа, якщо на вас немає захисту. Якщо говорити про повний комплект, то купуючи роликові ковзани обов'язково придбайте:

• наколінники;
• шолом;
• рукавички;
• налокітники.

Не завадить і захист куприка, особливо дітям. Коли тіло падає назад (часта помилка - неправильний розподіл ваги), ви не зможете пом'якшити удар. Катаючись на роликах, бережіть голову, надягайте шолом. Але це щодо комплекту. Тепер вра^-^те, що захист, як і роликові ковзани, мають бути професійними. Тільки в цьому випадку вона залишиться на місці навіть при ковзанні, а не сповзе, і не оголить шкіру.

Професійний захист для роликів

Продається все це в спеціалізованому магазині. Як це не дивно, але у звичайних Спорттоварах ви не знайдете професійне спортивне екіпірування. Там продається "бюджетний" екіп для аматорів. Продавці замовчують, що такі роликові ковзани служать недовго та й взагалі їздити на них просто небезпечно. Захисне спорядження недостатньо міцне. Маркетологи розрахували все так, щоб ви вже наступного сезону купували нові роликові ковзани та захист. Тому заощадити не вдасться.

Тим більше, неправильний вибір призведе до того, що цей сезон ви пропустите через травму. А вихід простий. Профі ролерблейдингу замовляють ролики, комплектуючі, розхідники, екіпірування та аксесуари в "РОЛЕР Шопі". А каталог захисту ви можете переглянути тут: rollershop.com.ua/deffence. До речі, всі співробітники, включаючи власника, — ролери зі стажем. Тому тут ви отримаєте консультацію, яку вам не зможе надати жоден працівник магазину спортивних товарів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 2 вересня 2023 22:07
Не нравится 0 Нравится
Звичайно потрібен захист при катанні на роликах. Я коли в Roliki-extrim обирав, одразу взяв весь комплект. Знаю, що купив якісний товар та подбав про безпеку дитини під час катання. Якщо ви в пошуку таких речей, тут можна все підібрати з доставленням замовлення по Україні.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: