Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 3 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно відмовитись від самокритики

Гороскоп на 3 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно відмовитись від самокритики
День негативної – не активної, а пасивної – енергетики, яку ми направимо проти себе. Самокритика, до якої будуть схильні навіть найвпевненіші в собі люди, користі, на жаль, не принесе, тому важливо відмовитися від неї. Результати, яких вдасться досягти в роботі, не стануть манною небесною — щоб їх досягти, доведеться засукати рукави і як слід попрацювати, але воно того варте, пише ТСН

Овен
Можна ставати до реалізації нових проєктів – обставини для роботи над ними складуться найкращим чином, який дозволить швидко, хоч і не без зусиль, досягти потрібної мети.

Телець
Надіслану енергію треба перетворити з негативної на позитивну, тоді вам обов'язково вдасться встигнути багато, та й результат праці безсумнівно потішить.

Близнята
Емоційні перепади, що супроводжують вас цього дня, будуть нагадувати гойдалки, які то підносять на вершину блаженства, то кидають у прірву відчаю – не варто приймати їх близько до серця.

Рак
Якщо ви давно збиралися поговорити з начальником про підвищення заробітної плати, ваш час настав – сьогодні він не тільки охоче вислухає, а й охоче задовольнить ваше прохання.

Лев
Сьогодні складуться сприятливі обставини для того, щоб відмовитись від шкідливих звичок – насамперед куріння: цигарки замість задоволення стануть причиною огиди.

Діва
Погане самопочуття, можливе цього дня, пов'язане не з проблемами зі здоров'ям, а з елементарною втомою, тому за перших симптомів необхідно на якийсь час відкласти роботу і відпочити.

Терези
Спілкуючись з токсичними людьми, від розмови з якими ніяк не можна відмовитися, намагайтеся зберігати спокій і душевну рівновагу – він розлютує співрозмовника і він згорне спілкування.

Скорпіон
Закиди, які доведеться вислухати від близьких цього дня, здебільшого виявляться справедливими, тому варто взяти до уваги, щоб згодом добре все обміркувати.

Стрілець
Невдоволення своїми професійними досягненнями та апатія, які ви можете відчути цього дня, – явище тимчасове, тому необхідно просто перечекати, і все зміниться на краще.

Козоріг
Сьогоднішній день – не найкращий час для романтичного побачення: розбіжність точок зору може призвести до швидкої сварки та стати причиною довготривалої.

Водолій
Енергія вируватиме від самого ранку, однак використовувати її безконтрольно не варто: тільки направивши на роботу над особливо важливими проєктами, можна буде сказати, що вам вдалося її "приборкати", не наробивши найрізноманітніших справ.

Риби
Запорука успіху цього дня – ретельно складений план, від якого не рекомендується відступати ні на крок, – так вдасться впоратися з усіма наміченими на цей час справами і майже не втомитися.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: