Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергову групу нелегалів затримали на Закарпатті

Чергову групу нелегалів затримали на Закарпатті

Не вдалось дістатись Словаччини трійці іноземців, які вирішили у незаконний спосіб перетнути державний кордон. На заваді їхнім протиправним діям стали прикордонники відділення інспекторів прикордонної служби «Паладь-Комарівці» Чопського загону.

Учора ввечері під час несення служби у пункті пропуску «Павлово» прикордонний наряд помітив з перекидного містка, що околицею села Батфа Ужгородського району в бік держрубежу рухаються троє невідомих. Військовослужбовець проінформував про виявлене колег і на пошуки ймовірних правопорушників вислали групу реагування.

Іноземців затримали за півтора кілометри від кордону. Вони виявилися громадянами Непалу та мали при собі посвідки на тимчасове проживання в Україні, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Затриманих, у діях яких вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Їхню подальшу долю вирішуватиме суд.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: