Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Закарпатті з’явиться новий індустріальний парк

У Закарпатті з’явиться новий індустріальний парк

Під керівництвом заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки відбулася нарада щодо створення індустріального парку на Тячівщині.

«Поява інфраструктури такого масштабу в Солотвинській ТГ сприятиме економічному розвитку громади та всього регіону, а також дозволить створити нові робочі місця. На території індустріального парку, а це понад 30 га, будуть підприємства з деревообробної, меблевої, машинобудівної промисловості, виробництва високотехнологічної продукції та продукції з високою доданою вартістю тощо. Тож системно працюємо над реалізацією цього амбітного проєкту», – прокоментував Іштван Петрушка.

За його словами, профільний підрозділ облдержадміністрації докладає всіх зусиль, аби робота за цим напрямком була чіткою та злагодженою.

«На нараді обговорили пропозиції, які сприятимуть пришвидшенню реалізації проєкту, визначили кроки внесення індустріального парку до відповідного Реєстру та отримання державної підтримки для його розвитку», – підкреслила Юлія Плиска, начальник управління регіонального розвитку департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, 19 січня КМУ затвердив новий Порядок розгляду документів про включення індустріального парку до відповідного Реєстру.

У Закарпатті з’явиться новий індустріальний парк
У Закарпатті з’явиться новий індустріальний парк
У Закарпатті з’явиться новий індустріальний парк

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: