Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівські рятувальники допомогли заблукалому сноубордисту

Рахівські рятувальники допомогли заблукалому сноубордисту
11 січня о 15:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час катання на сноуборді в районі г. Драгобрат Рахівського району заблукав мешканець Одеси, інформує ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

37-річний чоловік відпочивав у компанії друзів, і саме один із товаришів помітив його зникнення. Друг подзвонив за номером 101 і надав рятувальникам координати останнього місця знаходження одесита.

Для пошуків туриста організували три групи з фахівців гірських пошуково-рятувальних відділень смт Ясіня, м. Рахів, с. Лазещина та с. Кваси. Вони знайшли сліди сноубордиста й рухалися в тому ж напрямку, коли чоловік вийшов на зв’язок.

Як з’ясувалося, він натрапив на будиночок лісника, де єгері його нагодували й дали скористатися мобільним телефоном, адже його власний розрядився на морозі.

З будиночка рятувальники транспортували туриста до готельного комплексу, в якому той зупинився.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: