Вхiд на сайт
Авторизацiя

Німеччина спростила правила в'їзду для українців

Німеччина спростила правила в'їзду для українців
З сьогоднішнього дня, 9 січня, Україна залишила список країн, які Німеччина віднесла до держав із підвищеним ризиком коронавірусу. Про це повідомляє DW із посиланням на дані німецького Інституту Роберта Коха (RKI).

Так, з 10 жовтня 2021 року в'їзд українцям до Німеччини дозволявся лише у разі гострої потреби або за наявності повного курсу вакцинації від коронавірусу.

Крім того, перед в'їздом до країни потрібно було зареєструватися на спеціальному сайті та мати підтвердження реєстрації при в'їзді.

Раніше ті громадяни України, які мали право на в'їзд до Німеччини, але не були повністю щеплені, мали обов'язково пробути на 10-денному карантині. Вийти з нього можна було лише за п'ять днів після приїзду за результатами негативного тесту.

Згідно з новими правилами, що діють з 9 січня, українці в'їжджатимуть до Німеччини лише за загальними правилами в'їзду. Обов'язкове пред'явлення одного з трьох документів:

негативний ПЛР або антиген-тест на коронавірус;
сертифікат про повний курс вакцинації;
довідка про недавнє одужання.

Як повідомляли Українські Новини, з 24 листопада Німеччина посилила карантинні обмеження через спалах коронавірусної інфекції.

У грудні через зростання кількості заражених коронавірусом у Німеччині по всій країні запровадили обмеження для нещеплених жителів.

При цьому у листопаді минулого року 12 країн Європейського Союзу зберегли можливість подорожей для українців після виключення України із "зеленого списку" ЄС.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: