Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Хустщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим авто

На Хустщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим авто
Вчора, 8 січня, близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «ВАЗ-2106», власником якого є 32-річний житель села Горінчево.

Заявник розповів поліцейським, що припаркував автомобіль біля будинку та ненадовго відлучився. Коли повернувся, транспортного засобу вже не було на місці.

В ході розшукових заходів поліцейські оперативно з’ясували, що до злочину причетний 24-річний односелець потерпілого. Фігуранта розшукали за кілька кілометрів від місця події у полі, разом з викраденим авто.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та вирішуватиметься питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

У справі триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

На Хустщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим авто

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: