Вхiд на сайт
Авторизацiя

На вокзалі у Хусті прикордонники затримали організатора переправлення нелегалів

На вокзалі у Хусті прикордонники затримали організатора переправлення нелегалів

Днями прикордонники Мукачівського загону спільно з бійцями «ДОЗОРу» на підступах до кордону з Румунією затримали вісьмох нелегальних мігрантів з Пакистану

Згодом у прикордонників з’явилися дані щодо можливого організатора цієї незаконної подорожі. Не зволікаючи оперативники провели заходи із встановлення осіб, причетних до організації переправлення нелегальних мігрантів.

Завдяки пильності прикордонників на залізничному вокзалі міста Хуст виявлено та затримано ймовірного організатора незаконної схеми, який також виявився вихідцем з Пакистану.

Організатора незаконної мандрівки притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 202 КУпАП, а також повідомлено правоохоронців про наявність в його діях ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: