Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали групу нелегалів, які прокрадалися в Румунію

На Закарпатті затримали групу нелегалів, які прокрадалися в Румунію
Чергову групу нелегальних мігрантів затримали сьогодні на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону спільно зі співробітниками міграційної поліції за силової підтримки спецпризначенців ДОЗОРу.

Отримавши від співробітників оперативно-розшукового відділу загону інформацію про ймовірне порушення кордону, група реагування від відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» у взаємодії з військовослужбовцями спецпідрозділу ДОЗОР та працівниками міграційної поліції виявили групу з восьми чоловіків, які рухались в бік кордону з Румунією.

Жодних документів затримані з собою не мали. Усі назвались громадянами Пакистану. Для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення перевірочних заходів іноземців доправили до прикордонного підрозділу.

Наразі проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до організації незаконної подорожі, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

На Закарпатті затримали групу нелегалів, які прокрадалися в Румунію


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: