Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліція попередила спробу незаконного перетину кордону групою нелегалів

На Закарпатті поліція попередила спробу незаконного перетину кордону групою нелегалів
Співробітники поліції Закарпаття розслідують факт підготовки до незаконного перетину кордону 8 вихідців Афганістану. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження

Співробітники міграційної поліції Закарпаття спільно з прикордонниками Мукачівського прикордонного загону отримали оперативну інформацію про підготовку до переправи через державний кордон групи іноземців.

Правоохоронці встановили місце, де утримують нелегалів та спільно з поліцейськими Тячева сьогодні близько 3-ої години ночі виявили у закинутій будівлі в селищі Нижня Апша 8 вихідців Афганістану. Серед них п’ятеро дорослих та троє дітей. За планом організатора злочину саме там вони очікували подальших вказівок для незаконного перетину кордону з Європейським Союзу.

Наразі нелегалів доставлено до Тячівського районного відділу поліції, де з ними спілкуються слідчі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом сприяння у незаконній переправі нелегалів через державний кордон України в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України. Наразі тривають оперативні заходи для встановлення безпосередніх організаторів нелегальної міграції.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: