Вхiд на сайт
Авторизацiя

До кінця року на українців чекає нетипова для зими погода: народний синоптик здивував прогнозом

До кінця року на українців чекає нетипова для зими погода: народний синоптик здивував прогнозом

За прогнозом Володимира Деркача, до кінця грудня в Україні не буде сильних холодів.

В День святого Миколая і на Новий рік погода в Україні буде нетиповою для грудня. Про це розповів народний синоптик Володимир Деркач, пише УНІАН.

За його даними, напередодні свята, 18 грудня, можливий невеликий мороз, проте вдень по всій країні спостерігатимуться переважно плюсові температури, також можливі опади.

"19 грудня буде незначне похолодання, вночі мінус, вдень трохи тепліше. Незначні опади, але під ногами не буде хлюпати", - розповів народний синоптик.

Він повідомив, що сильних холодів в Україні не буде до кінця року. За словами синоптика, друга декада грудня в цілому буде теплою і нетиповою для зими, а в останні дні року, що минає, в країні буде домінувати нехарактерна для зими погода – буде тепліше, ніж зазвичай.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Наталії Діденко, в Україну йде серйозне похолодання. За її словами, температура повітря 21-23 грудня в нічні години може опускатися до -12...-18 градусів, а вдень мороз коливатиметься поблизу -5...-10 градусів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: