Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські затримали зловмисника, який переховувався від столичних колег

Закарпатські поліцейські затримали зловмисника, який переховувався від столичних колег
Житель села Родникова Гута Мукачівського району розшукувався за підзрою у вчиненні хуліганства оперативниками Києва. Наразі зловмисника передано ініціаторам розшуку.

Вчора, 28 листопада, поліцейські Сваляви під час відпрацювання у селі Поляна Мукачівського району затримали зловмисника, який перебував у розшуку.

27-річний мешканець села Родникова Гута підозрююється у вчиненні хуліганства, яке скоїв у місті Києві. Щоб уникнути покарання фігурант вирішив сховатися на Закарпатті, однак поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі зловмисника передали ініціаторам розшуку, щоб він поніс законне покарання за скоєне.Відповідно до санкції статті закарпатцю загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: