Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 29 листопада – 5 грудня: всі знаки зодіаку

Гороскоп на тиждень 29 листопада – 5 грудня: всі знаки зодіаку
Початок тижня буде відносно спокійним та миролюбним . Люди легко йдуть на компроміси та знаходять спільну мову з оточенням, пише Сьогодні.

Наприкінці тижня посилиться прагнення до порядку та стабільності, але з'явиться нав'язливе бажання роздавати поради, навіть коли про це не просять.

Овен
Овни наступного тижня зможуть вирішити питання, що стосуються кар'єрного зростання . І хоча фінансові надходження у вас будуть невеликі, це питання вас зовсім не турбує. У середу краще тримати свою думку при собі і не базікати зайвого у дружній та невимушеній розмові, щоб згодом не пошкодувати.

Телець
У Тельців продовжується тенденція сприятливого періоду . З фінансами буде все гаразд – вам нема про що турбуватися. Вам набагато важливіше переоцінити своє життя та сімейні стосунки. У понеділок не відмовляйте людям у їхньому проханні. Ви можете задовольнятися малим, бути від цього щасливими і нікому не заздрити.

Близнюки
Близнята матимуть неоднозначну семиденку. Постарайтеся, крім роботи, зайнятися ще й домашніми справами – за вами вже скучили. Створіть затишок, у крайньому випадку – переставте меблі. У цьому ви знайдете гармонію. У п'ятницю не варто експериментувати зі своєю зовнішністю – на вас чекає розчарування.

Рак
Найближчого тижня Ракам протипоказано довго перебувати на самоті. У вашу голову лізуть різні дурні думки, а в колективі їх буде легше розвіяти. Вам буде корисне спілкування з людьми . Спільна робота з колегами у четвер принесе правильне вирішення завдання. Чекайте на романтичне знайомство.

Лев
У Левів наступного тижня все буде гаразд на роботі, але вам не варто засуджувати колег – кожен має право на помилку. У вівторок намагайтеся менше спілкуватися з оточуючими, щоб уникнути пліток. Якщо ви не дотримаєте цієї обіцянки або навмисно обдурите, то вихідні пройдуть зовсім не так, як вам хотілося б.

Діва
У п'ятницю на Дів чекають якісь неприємності на роботі – і це єдиний мінус наступного безхмарного тижня. Від вас мало що залежатиме, просто пливіть за течією і спілкуйтеся на приємні або нейтральні теми. Виявіть уважність під час оформлення документів, особливо фінансових.

Терези
Терезів очікує напружена робота, пов'язана з самокопанням, філософствуваннями, пошуком сенсу життя і наведенням порядків як у домі, так і всередині себе. У вівторок на це піде майже весь день. На роботі все складається цілком сприятливо. Тиждень промайне напрочуд швидко і непомітно.

Скорпіон
У Скорпіона намічається цілком вдала, цікава та насичена подіями семиденка. У середу можливі якісь неприємності з боку рідні, але це не затьмарить вам настрій. Намагайтеся більше спілкуватися та прислухатися до потреб людей. І відповідно – допомагати у міру своїх сил та можливостей.

Стрілець
Стрільців очікує тиждень, який буде однаково насичений як позитивом, так і неприємностями. Але ви самі зможете регулювати справи таким чином, щоб хороших моментів було більше. У четвер більшу частину часу присвятіть роботі – і незабаром ви пожинатимете плоди своїх старань.

Козеріг
Козорогам зірки радять запастися терпінням і не витрачати даремно сили та нерви. Ви навряд чи здатні вплинути на перебіг подій, особливо у понеділок. І цей настрій задасть тон всій робочій семиденці. Зате вихідні пройдуть чудово – ви піднімете настрій навіть запеклим песимістам.

Водолій
У Водоліїв не раз виникатиме бажання випустити із себе емоції , причому не позитивні. У четвер постарайтеся вибачити людей, які вас дратують. Інакше неприємності рикошетом зачеплять близьких та коханих вами людей. А вивільнену енергію краще направити на вирішення проблем, що накопичилися.

Риби
Для Риб стартує позитивна та приємна семиденка . Навколо вас з'являться хороші люди, спілкування з якими принесе задоволення та користь, особливо у вихідні. Але й ви теж здатні випромінювати позитив та впевненість, завдяки чому легко вирішаться навіть можливі конфліктні ситуації у стосунках із коханими.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: