Вхiд на сайт
Авторизацiя

Готуйте парасольки й шапки: сьогодні в Україні зіпсується погода

Готуйте парасольки й шапки: сьогодні в Україні зіпсується погода
В Україні відсьогодні суттєво зіпсується погода. Стовпчики термометрів поповзуть вниз, місцями в центральних, східних, а також у Сумській та Запорізькій областях пройдуть дощі. Тепло ще затримається на південному сході країни, свідчать дані Погода УНІАН.

На жителів західних областей сьогодні чекають +11°...+ 13°, невелика хмарність.

Найхолодніше сьогодні буде на Півночі, де стовпчики термометрів максимально піднімуться лише до +11°. У Сумській області очікується дощі, на решті території - сухо, невелика хмарність.

Дощі сьогодні очікуються і в Центрі. Зокрема, опади очікуються в Полтавській, Черкаській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. На решті території буде сухо, невелика хмарність, температура +11°...+16°.

На жителів східних областей сьогодні також чекає волога погода. Опади будуть у Харківській та Луганській областях. Повітря максимально прогріється до +15°.

На Півдні сьогодні - найтепліше. Тут буде переважно суха погода, лише в Запорізькій області можуть покапати невеликі дощі. Температура підніметься до +16°...+ 18°, а в Криму - до +21°.

Готуйте парасольки й шапки: сьогодні в Україні зіпсується погода

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: