Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна виборола першу медаль на чемпіонаті світу з боротьби

Україна виборола першу медаль на чемпіонаті світу з боротьби
Збірна України змогла завоювати першу нагороду на чемпіонаті світу-2021 з боротьби. Сталося це в четвертий змагальний день у чоловічій вільній боротьбі, пише 24 канал

Дебютну нагороду для України завоював 24-річний одесит Магомед Закарієв у ваговій категорії до 97 кг. Він пройшов до півфіналу, де програв майбутньому чемпіону, після чого зміг перемогти у сутичці за "бронзу".

Шлях на чемпіонаті світу для Магомеда розпочався з 1/8 фіналу, де він переміг представника Коста-Рики. В 1/4 фіналу українець зміг вибити віцечемпіона Європи-2021, турка Сулеймана Караденіза – 6:3.

Для Закарієва – це дебютний дорослий чемпіонат світу в кар'єрі. Він також здобував нагороди на світовій першості серед юніорів, але у пляжній боротьбі.

Також для українця – це перша медаль на рівні чемпіонату світу. Для України – сьома в історії "бронза" саме у ваговій категорії до 97 кг на чемпіонатах світу.

Втрачена медаль Власова
Днем раніше український борець Андрій Власов не зміг завоювати медаль в змаганнях категорії до 92 кг. У сутичці за бронзу українець поступився дворазовому чемпіону світу Джейдену Коксу. Зустріч закінчилася з рахунком 0:11.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: