Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 2 жовтня для всіх знаків зодіаку: день пліток і марнотратства

Гороскоп на 2 жовтня для всіх знаків зодіаку: день пліток і марнотратства
День порожніх клопотів, що розташовує до безцільних розмов, суперечок, пліток, суєти і бездумного марнотратства, пише ТСН

Уникнути таких — не найкращих — проявів людської натури вдасться тільки тим, хто зможе обмежити спілкування з малознайомими людьми і за можливості провести час на самоті — наприклад, за читанням або переглядом хорошого кіно.

Овен
Все, що так чи так стосується успішної професійної діяльності — наприклад, переговори з діловими партнерами, фінансові угоди, підписання важливих договорів — краще перенести на інший час.

Телець
Незважаючи на непереборне бажання взятися за роботу, яка буде долати вас з раннього ранку, поспішати з цим не слід — успіхом вона не увінчається, тільки даремно витратите час і сили.

Близнята
Хороший день для того, щоб відволіктися від повсякденних турбот, яких, скільки не працюй, менше не стане, і трохи відпочити — подоглядати за собою, прийняти ванну з морською сіллю, погуляти.

Рак
Справи, заплановані на цей час, необхідно рівномірно розподілити на весь день: приурочивши навантаження на першу його половину, ви ризикуєте надірватися, змістивши на другу — не встигнути.

Лев
Необхідно відмовитися від будь-якого — навіть мінімального і нешкідливого — ризику: будь-які авантюрні дії замість виграшу принесуть програш, а це навряд чи входить у ваші плани.

Діва
Вам не завадить частка розумної економії: зрозуміло, не варто відмовляти собі в найнеобхіднішому, а й — в пориві марнотратства — скуповувати все, що трапиться на очі, теж небажано — так недовго і збанкрутувати.

Терези
Зірки наподегливо рекомендують звернути увагу на сни, які ви побачите сьогодні вночі: можливо, вони і не виявляться віщими, але відповідь на запитання, яке вас хвилює, цілком може дати.

Скорпіон
Складаючи професійний план на найближчий час, намагайтеся прорахувати всі деталі і нюанси, інакше згодом будь-яка дрібниця може стати прикрою перепоною на шляху до заповітної мети.

Стрілець
Оскільки ви занадто довго нехтуєте своїм здоров'ям, прийшов час нарешті їм зайнятися — пройти обстеження, яке покаже, на що треба звернути увагу насамперед.

Козоріг
Можна — і треба — отримати приємні емоції — наприклад, відвідати музей, картинну галерею або послухати, хоча б удома, хорошу класичну музику — це заспокоїть і наповнить вас.

Водолій
Вибираючи проєкт для реалізації, дослухайтеся винятково до свого внутрішнього голосу — такі поняття, як "модно" або "престижно", не повинні впливати на ваше рішення.

Риби
Взаємини з коханою людиною, які час від часу розпалюються, — не привід для думок про розставання: труднощі у вашому спільному житті є тимчасовими, а сварки бувають у всіх.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: