Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Закарпаття протягом доби повернули додому двох зниклих діток

Поліцейські Закарпаття протягом доби повернули додому двох зниклих діток
Співробітники поліції за минулу добу розшукали 9-річного хлопчика з Мукачева та 6-річну дівчинку з Ужгорода, які самостійно пішли з дому не попередивши рідних, чим надзвичайно їх налякали.

В першому випадку на лінію «102» зателефонували щодо маленької 6-річної ужгородки. Рідні повідомили, що дитина зникла з кімнати, що розташована на першому поверсі. Поліцейські з’ясували, що чоловік привів доньку до своїх батьків і поки дорослі відволіклися, 6-річна дівчинка відкрила вікно та вилізла з квартири на першому поверсі.

Працівникам поліції вдалося розшукати дитину, з’ясувалося, що вона пішла до сусідів та заснула там.

Інший випадок трапився у Мукачеві. До поліції зателефонували налякані батьки та розповіли, що їх 9-річний син пішов гратися у дворі будинку, проте вже за годину його ніхто не міг знайти. Коли самостійні пошуки не дали результатів, дорослі звернулися за допомогою поліції. Правоохоронці знайшли хлопчика неподалік дому.

В обох випадках, на щастя, з дітьми все добре. Їх живими та неушкодженими повернули додому.

З родинами працюють ювенальні поліцейські, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Поліція звертається до батьків з нагадуванням: у випадках зникнення дітей необхідно якнайшвидше повідомляти поліцію. Адже це дає змогу оперативніше їх розшукати, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Поліцейські Закарпаття протягом доби повернули додому двох зниклих діток

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: